Maak kennis met....

Service verlenen - aan al onze klanten - doen wij graag. Maar met wie spreekt u dan eigenlijk?

Wij stellen graag onze collega Ronald Konings aan u voor.

Een medewerker van De Telecompartner. Telecom aanpassingen

"Mijn naam is Ronald Konings. Samen met mijn gezin woon ik in Made en ben de trotse papa van Yze van vijf en Jev van twee. Ik ben vaak te vinden op het voetbalveld en ben een muziekliefhebber in hart en nieren. Ik werk al ruim twaalf jaar bij onze organisatie en ben commercieel eindverantwoordelijk voor De Telecompartner."

Fluitend naar mijn werk en altijd op zoek naar de juiste oplossing voor onze klanten.

"Dagelijks spreek ik met mijn klanten. Ik krijg allerlei soorten vragen die vaak te maken hebben met de complexiteit van telecom. Ook nemen zij contact met mij op als er een probleem speelt op het gebied van telecom. Om die zaken zo snel mogelijk op te lossen, heb ik dan ook iedere dag contact met de verschillende telecomaanbieders. Ik ben altijd op zoek naar de juiste oplossing voor mijn klanten. Naast mijn huidige klantengroep ben ik uiteraard ook op zoek naar nieuwe klanten, het spotten van commerciële kansen en concentreer ik me samen met het team van De Telecompartner op alle telecomontwikkelingen die er spelen in de markt."

"De leuke collega’s waar ik al geruime tijd mee samenwerk, de diversiteit van MKB en Corporate klanten en dat we werken door heel Nederland, maakt mij iedere ochtend weer vrolijk om fluitend naar mijn werk te gaan."

Alle facetten van telecom komen aan bod.

"Klanten nemen contact met ons op voor een nieuw inkooptraject van mobiele en vaste telefonie, maar ook als men bijvoorbeeld behoefte heeft aan bandbreedte op locatie of verbindingen tussen de verschillende bedrijfslocaties. Verder gaat het regelmatig over verandering van de telefonieomgeving in het bedrijf waarbij het gaat om vast-mobiel integratie of overgang naar een hosted omgeving. Onze klanten gebruiken De Telecompartner ook als klankbord voor alle andere telecom gerelateerde vragen."

Een aanspreekpunt voor mijn klanten.

"Ik zie de meerwaarde van De Telecompartner voor onze klanten vooral op het gebied van ontzorging. Wij kunnen elke klant helpen op alle telecomdisciplines, vaste telefonie, mobiel en verbindingen. Hierdoor ontstaat er voor de klant één aanspreekpunt. De pro-actieve houding van ons team en de opvolging die wij geven, maakt het voor de klant gemakkelijk. Zij hoeven ook niet urenlang te wachten en kunnen er vanuit gaan dat het geregeld wordt. Wij verzorgen marktvergelijkingen en verlenen support. Met onze uitgebreide rapportagediensten krijgen de klanten inzicht in optimalisatiemogelijkheden."

"Maar het allerbelangrijkste en leukste vind ik toch vooral het persoonlijke contact."

Eén concrete tip voor mijn klanten? Laat je niet gek maken! 

"De tip die ik vaak geef, is laat je niet gek maken door de telecommarkt! Vertrouw op de kennis en kunde van ons team.

Kan ik u ook helpen?

We helpen u graag!

Heeft u een vraag? Wilt u meer informatie?

Wij vertellen het u graag! Kom langs voor een kop koffie of ...

...bel ons
088 - 500 2 600
...stuur een mail
info@detelecompartner.com

Gratis Telecomscan?

Vraag hier gratis en vrijblijvend uw eigen telecomscan aan!

Wij bieden producten en diensten aan van:

Logo KPN Logo Vodafone Logo Telfort zakelijk Logo Tele2 Logo Colt Logo Unet Logo T-Mobile