Zelf aan het woord....

In gesprek met Marco Tom van AMR ICT

"AMR ICT en De Telecompartner zijn elkaars verlengstuk met de wensen van de klant als uitgangspunt"

Een tevreden partner van De Telecompartner.

AMR ICT bestaat dit jaar vijftien jaar en ontwerpt, bouwt en onderhoudt ICT-infrastructuren voor zorginstellingen, het onderwijs, lokale overheden en commerciële organisaties.

Partner van De Telecompartner

Marco Tom is als Commercieel Directeur bij AMR ICT verantwoordelijk voor marketing en sales

Al sinds 2006 samenwerken met De Telecompartner

De AMR ICT oplossingen zijn gebaseerd op de bewezen technologie van gerenommeerde partners als Cisco, Citrix, Microsoft, Mobotix, NetMotion en X-IO. Ook bieden zij vanuit een eigen infrastructuur clouddiensten aan zoals Wireless as a Service, Infrastructure as a Service, Collaboration as a Service, Office-desktop as a Service en Verpleegoproep as a Service.

"We werken sinds 2006 samen met De Telecompartner. Deze samenwerking is gestart vanuit een actie die De Telecompartner destijds had opgezet om klanten te helpen besparen op belkosten. Een aantal van onze klanten is op dit initiatief ingegaan en zo is de samenwerking ontstaan."

De Telecompartner als “verlengstuk” van onze eigen organisatie

"Ons portfolio bestaat voornamelijk uit communicatieoplossingen in de breedste zin van het woord. Zo zijn wij al sinds 2003 actief op het gebied van IP-telefonie. Onlosmakelijk verbonden met onze communicatieoplossingen zijn de onderliggende verbindingen. Vast, mobiel of vast/mobiel geïntegreerd".

"Voor al deze vraagstukken zetten wij De Telecompartner in als “verlengstuk” van onze eigen organisatie. Ook helpt De Telecompartner onze klanten bij het besparen op hun telecomuitgaven, zodat zij meer budget overhouden om hun telefonie-omgeving of verpleegoproepsysteem verder te optimaliseren".

AMR ICT en De Telecompartner hebben dezelfde klantbenadering. "Doordat we allebei de klantwens als uitgangspunt hebben, komen we gezamenlijk altijd tot oplossingen die exact bieden wat er gevraagd wordt. We hebben verder bijna dezelfde bedrijfscultuur en –omvang, waardoor we elkaar makkelijk weten te vinden en zelfs 24x7 snel met elkaar kunnen schakelen. Daardoor zien de meeste klanten ons als één geheel, wat de duidelijkheid en slagvaardigheid ten goede komt".

Dit kan AMR ICT betekenen voor de klanten van De Telecompartner

AMR ICT kan de klanten van De Telecompartner zeer goed van dienst zijn op het gebied van IP-telefonie, beheer en beveiliging van (Internet)verbindingen en algemene ICT-netwerkinfrastructuur.

"Dankzij onze samenwerking met De Telecompartner profiteren onze klanten van optimale verbindingen en abonnementen tegen de beste condities, waarbij ze gewoon één aanspreekpunt blijven houden."

"Het is uniek te noemen dat twee bedrijven die geografisch behoorlijk uit elkaar liggen en die in twee aanpalende marktsegmenten opereren zo op elkaar lijken. We merken vaak het verschil niet tussen onze eigen mensen en de mensen van De Telecompartner. En uiteraard gaat er wel eens iets niet helemaal volgens onze wederzijdse verwachting. Dat wordt dan pragmatisch opgelost en daar leren we allebei dan (ook) weer van."

Klik hier voor de website van AMR ICT.

Wilt u ook meer weten over de oplossingen van AMR ICT? >

We helpen u graag!

Heeft u een vraag? Wilt u meer informatie?

Wij vertellen het u graag! Kom langs voor een kop koffie of ...

...bel ons
088 - 500 2 600
...stuur een mail
info@detelecompartner.com

Gratis Telecomscan?

Vraag hier gratis en vrijblijvend uw eigen telecomscan aan!

Wij bieden producten en diensten aan van:

Logo KPN Logo Vodafone Logo Telfort zakelijk Logo Tele2 Logo Colt Logo Unet Logo T-Mobile