//

"; // ]]>

Zelf aan het woord....

In gesprek met Han Walet van Snap Fitness Benelux

"Niet meer zelf de oplossing zoeken, niet meer zelf onderhandelen over de tarieven. Een deskundige partner als De Telecompartner die dit alles voor je regelt is goud waard."

Een tevreden partner van De Telecompartner.

Partner van De Telecompartner

Peter Rodenburg (L) van De Telecompartner en Han Walet (R). Han is directeur bij Snap Fitness Benelux, een fitness franchise organisatie.

Snap Fitness heeft wereldwijd ruim 2000 fitnessclubs en hij zorgt, samen met zijn team, voor het uitrollen van dit concept in de Benelux.

Het mooie van De Telecompartner is dat ze je helpen vanaf de inrichting

Ik denk dat we inmiddels al zo’n 15 jaar samenwerken. Zowel voor vaste telefonie als voor mobiele telefonie lopen al onze contracten via De Telecompartner.

Het mooie van De Telecompartner is dat ze ons helpen vanaf de inrichting van iedere vestiging tot en met de dagelijkse vragen die kunnen opkomen. Zo hebben ze ons al diverse keren geholpen. Voor ieder nieuw franchise fitnesscentrum dat wij openen, ligt er een implementatieplan voor telefonie en internet gereed. Een startende franchiseondernemer hoeft zodoende hieraan geen tijd te besteden, hij kan zich richten op zijn core business.

Het advies van De Telecompartner

Van het aantal verschillende lijnen en toestellen die we nodig hebben tot aan de tips om de kosten voor telefonie omlaag te krijgen, steeds weer hebben we geluisterd naar de adviezen van De Telecompartner. En hadden zij zelf de kennis niet in huis, dan schakelden ze een van hun partners in die wel de expertise had. Zoals bijvoorbeeld bij bekabelingswerkzaamheden of de aanschaf van hardware.

De voordelen voor Snap Fitness

De Telecompartner ontzorgt. De providers in de telecomsector werken niet altijd even klantgericht. De Telecompartner eigent zich een probleem toe en laat niet los voordat het probleem adequaat is opgelost. Ook al kost dit de medewerkers van De Telecompartner soms heel veel tijd. De Telecompartner heeft met haar snelle, deskundige werkwijze veel goodwill gekweekt. Hierdoor is de samenwerking ook steeds persoonlijker en prettiger geworden.

Klik hier voor de website van Snap Fitness.

Wilt u ook eens spreken over uw telecomuitdagingen? Neem dan graag contact met ons op! >

We helpen u graag!

Heeft u een vraag? Wilt u meer informatie?

Wij vertellen het u graag! Kom langs voor een kop koffie of ...

...bel ons
088 - 500 2 600
...stuur een mail
info@detelecompartner.com

Gratis Telecomscan?

Vraag hier gratis en vrijblijvend uw eigen telecomscan aan!

Wij bieden producten en diensten aan van:

Logo KPN Logo Vodafone Logo Telfort zakelijk Logo Tele2 Logo Colt Logo Unet Logo T-Mobile