Maak kennis met......

Service verlenen - aan al onze klanten - doen wij graag. Maar met wie spreekt u dan eigenlijk?

Wij stellen graag onze collega Marco Tamboer aan u voor.

Een medewerker van De Telecompartner. Telecom aanpassingen

Mijn naam is Marco Tamboer. Ik ben getrouwd en vader van een dochter en een zoon. Getogen in Ridderkerk onder de rook van Rotterdam. Als gezin wilden we graag buiten de drukke randstad wonen. Sinds oktober 2016 wonen we in Middelharnis en in mijn vrije tijd zit ik graag op de race- of toerfiets.

Sinds 2000 ben ik werkzaam in de telecombranche en heb deze zien veranderen. Het is een boeiende markt die nog steeds in verandering is.

Sinds 2017 ben ik werkzaam bij De Telecompartner. In mijn functie houd ik mij bezig met advisering en ondersteuning van onze klanten!

Er is geen werkdag hetzelfde

Mijn dag start met het inloggen op ons online ticketsysteem. In dit systeem houden wij alle supportverzoeken van onze klanten bij. Ik start met het doorlopen van de status van de tickets. Uiteraard krijgen de tickets met urgentie meteen aandacht en de tickets die al in behandeling zijn, daar gaan we gelijk weer mee aan de slag.

Er is geen werkdag hetzelfde! Dat vind ik ook het leukste aan mijn baan. Het ene moment ben ik in contact met een klant die een storing doorgeeft. In dat geval schakelen wij gelijk met de netwerkprovider om te zorgen dat het probleem zo snel mogelijk verholpen wordt. Het andere moment adviseer ik onze klanten op het gebied van mobiele, vaste telefonie en hosted voice oplossingen. Alles wat wij doen heeft één doel; dat we onze klanten naar tevredenheid helpen en dat er een samenwerking is voor langere tijd.

Meerwaarde van onze organisatie

In het oerwoud van diverse telecomproviders en de oplossingen die zij bieden, heeft onze organisatie een meerwaarde. Wij zijn niet gebonden aan één partij. Wij kijken altijd naar de beste oplossing voor het bedrijf van de klant. De wensen van de klant staan daarbij centraal. Wij nemen graag zijn telecomuitdagingen uit handen en door goed te luisteren naar de klant komen we tot de beste oplossingen.

Ik maak graag persoonlijk kennis met u!

Kan ik u ook helpen?

De voordelen van samenwerken met De Telecompartner

  • 1 aanspreekpunt voor al uw telecom gerelateerde zaken
  • Persoonlijk contact
  • Advies over alle telecomaanbieders
  • Altijd de beste deal op basis van uw eigen situatie
  • Niet aansluiten bij de lange wachtrijen van de telecombedrijven
  • Uitgebreide Support Desk
Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Hoe kosten besparen?

Vooral door fout gekozen abonnementsvormen wordt onnodig teveel betaald aan de providers. Data verbruik mobiel vormt steeds vaker een grotere kostenpost.

We helpen u graag!

Heeft u een vraag? Wilt u meer informatie?

Wij vertellen het u graag! Kom langs voor een kop koffie of ...

...bel ons
088 - 500 2 600
...stuur een mail
info@detelecompartner.com

Gratis Telecomscan?

Vraag hier gratis en vrijblijvend uw eigen telecomscan aan!

Wij bieden producten en diensten aan van:

Logo KPN Logo Vodafone Logo Telfort zakelijk Logo Tele2 Logo Colt Logo Unet Logo T-Mobile