Zelf aan het woord....

In gesprek met Lia Dommisse van Traverse Groep

"De samenwerking met De Telecompartner is prima verlopen. Zij hebben ons geholpen met het realiseren van besparingen op onze mobiele telefoonkosten en de overstap naar de nieuwe provider is probleemloos gegaan."

Een tevreden klant van De Telecompartner.

Traverse is een organisatie voor maatschappelijk welzijn, die zich onderscheidt door oplossingsgericht werken. Het hoofdkantoor is gevestigd in Bergen op Zoom. De medewerkers van Traverse zijn actief in zes gemeenten in Westelijk Noord-Brabant en Zeeland. We werken vanuit 14 locaties.

"Binnen de Traverse groep ben ik hoofdverantwoordelijk voor de financiën. De Telecompartner heeft ons geholpen met het realiseren van een besparing op onze mobiele telefoonkosten."

Marktvergelijk

"Eind 2014 liepen onze mobiele abonnementen af. Op ons verzoek heeft De Telecompartner een marktvergelijk opgemaakt waarin de toonaangevende providers met de diverse proposities overzichtelijk naast elkaar stonden. In het vergelijk kwam duidelijk naar voren dat de propositie Zakelijk Op Maat van Telfort voor Traverse de beste oplossing was. Daarmee konden we voldoen aan alle wensen vanuit onze organisatie en daarnaast leverde het ons een aanzienlijke besparing op."

"Huiverig maar dankzij de begeleiding van De Telecompartner geruststellend"

"In eerste instantie waren we wat huiverig om over te stappen van T-Mobile naar Telfort. Een overstap, of het nu gaat om telecom, energie, of ziektekosten lijkt nooit probleemloos te gaan. De Telecompartner nam onze twijfels weg en omdat zij de portering en alle noodzakelijke stappen van het begin tot het einde zouden begeleiden was het besluit om te kiezen voor Telfort gemakkelijk. Daarnaast stelde het aanbood om ‘live’ een dag bij Traverse aanwezig te zijn, ons gerust."

Managed Services op locatie

"De Telecompartner heeft bij ons Managed Services op locatie uitgevoerd en onze medewerkers persoonlijk geholpen met de overstap naar Telfort. Het uitreiken van de nieuwe simkaarten, maar ook het eventueel opnieuw instellen van het toestel of het kopiëren van de contacten, alles vond plaats op onze eigen locatie. Voor de medewerkers van Traverse was dit heel prettig en mede daardoor was de portering ook snel afgerond."

Managed Services op locatie van De Telecompartner

Conrete besparing

"De planning van Pim Koopman moest wel regelmatig worden aangepast, maar op die momenten kreeg iedereen daarvan bericht en we kregen snel antwoord op onze vragen. Door de samenwerking met De Telecompartner heeft Traverse niet alleen een besparing kunnen realiseren, maar is dus ook de overstap naar onze nieuwe provider probleemloos verlopen."

Klik hier voor de website van Traverse Groep.

Wilt u ook meer weten over deze service? >

De voordelen van samenwerken met De Telecompartner

  • 1 aanspreekpunt voor al uw telecom gerelateerde zaken
  • Persoonlijk contact
  • Advies over alle telecomaanbieders
  • Altijd de beste deal op basis van uw eigen situatie
  • Niet aansluiten bij de lange wachtrijen van de telecombedrijven
  • Uitgebreide Support Desk
Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Hoe kosten besparen?

Vooral door fout gekozen abonnementsvormen wordt onnodig teveel betaald aan de providers. Data verbruik mobiel vormt steeds vaker een grotere kostenpost.

We helpen u graag!

Heeft u een vraag? Wilt u meer informatie?

Wij vertellen het u graag! Kom langs voor een kop koffie of ...

...bel ons
088 - 500 2 600
...stuur een mail
info@detelecompartner.com

Gratis Telecomscan?

Vraag hier gratis en vrijblijvend uw eigen telecomscan aan!

Wij bieden producten en diensten aan van:

Logo KPN Logo Vodafone Logo Telfort zakelijk Logo Tele2 Logo Colt Logo Unet Logo T-Mobile