Dit is de email nieuwsbrief van De Telecompartner.

Geachte lezer,

De eerste helft van 2016 zit er op en de vakantie staat voor de deur. We hopen dat voor u de eerste zes maanden net zo succesvol zijn geweest als voor ons. Met veel plezier zenden wij u deze nieuwsbrief van De Telecompartner.

Maak kennis met onze collega Pim en lees de ervaringen van onze klant Snap Fitness Benelux. En niet onbelangrijk, we geven u nog een aantal vakantietips.

Kunnen wij u verder helpen met uw telecommunicatie? Neem dan contact met ons op. Klik hier

Vanuit ons kantoor aan de Vlierwerf 3c (Borchwerf) te Roosendaal, helpen wij MKB en grootzakelijke bedrijven door heel Nederland met vaste telefonie, mobiele telefonie, internetverbindingen, hosted- en glasvezeloplossingen.
Snap Fitness aan het woord
Klant aan het woord....
In gesprek met Han Walet van Snap Fitness Benelux


"Niet meer zelf de oplossing zoeken, niet meer zelf onderhandelen over de telecomtarieven. Een deskundige partner als De Telecompartner die dit alles voor je regelt is goud waard."

Snap Fitness heeft wereldwijd ruim 2000 fitnessclubs en Han Walet zorgt, samen met zijn team, voor het uitrollen van dit concept in de Benelux.
"Het mooie van De Telecompartner is dat ze ons helpen vanaf de inrichting van iedere vestiging, tot en met de dagelijkse vragen die kunnen opkomen. Zo hebben ze ons al diverse keren geholpen. Voor ieder nieuw franchise fitnesscentrum dat wij openen, ligt er een implementatieplan voor telefonie en internet gereed. Een startende franchiseondernemer hoeft zodoende hieraan geen tijd te besteden, hij kan zich richten op zijn core business."
Lees meer over deze samenwerking >

Telfort Zakelijk VastMobiel Integratie | De totaaloplossing voor vast en mobiel

Telfort Zakelijk VastMobiel Integratie
Als ondernemer weet u nooit wanneer dat ene belangrijke telefoontje komt. Daarom is altijd bereikbaar zijn belangrijk. Hier zoekt u een betrouwbare en eenvoudige oplossing voor die u tijd en geld bespaart, zodat u kunt doen wat u het liefste doet: ondernemen. VastMobiel Integratie en InVerbinding is vanaf 1 augustus 2016 te bestellen bij De Telecompartner.
Meer informatie >
Maak kennis met onze nieuwe collega Pim

Maak kennis met onze collega Pim Koopman

Service verlenen - aan al onze klanten - doen wij graag. Maar met wie spreekt u dan eigenlijk? Maak kennis met onze collega Pim Koopman.

"Ik ben Pim Koopman 23 jaar oud, ik ben geboren in Bergen op Zoom en woon nu anderhalf jaar samen met Stefanie in Rotterdam. Na een werkdag ga ik graag naar de sportschool en op zaterdagmiddag speel ik voetbal bij SVDosko. Samen met Ronald Konings en Lars van der Burg ben ik commercieel verantwoordelijk en werk daarnaast op de supportdesk. Doordat wij korte lijnen hebben bij de providers en kennis hebben van de materie kunnen wij zaken snel oplossen. "
Maak kennis met Pim >

KPN The Digital Dutch: Internet of Things

KPN The Digital Dutch: Internet of Things
Op 2 juni organiseerde KPN in samenwerking met RTLZ en Bright een bijzonder evenement. De Telecompartner is al jaren business partner van KPN en daarom waren wij aanwezig op dit bijzondere evenement over de toekomst. Tijdens The Digital Dutch maakten we kennis met ICT-oplossingen die nu al succesvol toegepast worden in de verschillende sectoren en branches. Door een indrukwekkende Virtual Reality beleving werden we meegenomen in een wereld van digitale initiatieven. Een zeer inspirerende dag!
Bestel uw mobiele toestellen bij De Telecompartner

KPN Vergroot Glas Actie | tot 31 augustus!
Online zaken doen is niet meer weg te denken in deze tijd, een snel netwerk met voldoende capaciteit is hierbij essentieel.

Nu extra voordelig een nieuwe Zakelijk Glasvezel aansluiting.

  • 100% korting of routerkosten
  • 100% korting op aansluitingskosten
  • Hogere internet snelheid voor aantrekkelijk tarief!
Ook voor bestaande aansluitingen!
Bezoek snel onze website!

Meer informatie >
Rapportages waarmee u gaat besparen!
Wilt u graag besparen? Onze rapportages leveren zeker besparingen op!
Wilt u graag besparen op uw mobiele abonnementskosten? Uiteraard, maar hoe krijgt u de juiste inzichten? Daar zorgen wij voor. Kostenbeheer van De Telecompartner geeft maandelijks inzicht in de kosten van uw mobiele en/of vaste telefonie.
Voor kostenbeheer, wat in het Engels Telecom Expense Management (TEM) heet, biedt De Telecompartner het in eigen beheer ontworpen BBMS systeem (Behaviour Based Management Software). U krijgt van ons maandelijks heldere rapportages. Op basis van deze analyses geven wij adviezen die zeker tot kostenbesparingen leiden op uw zakelijke telefonie.
Ook besparen? Lees snel verder >
Fijne vakantie

Wij wensen u een fijne vakantie!


Als u terugkomt van vakantie, zit u niet te wachten op een torenhoge telecomrekening. Roaming kan ongemerkt voor dataverkeer verzorgen. E-mails worden opgehaald en apps worden automatisch bijgewerkt. Zet uw roaming uit als u de grens over gaat! U kunt bij ons informeren naar voordelige bundels in het buitenland. Denk er ook aan je beeldscherm minder fel te zetten: zo verlengt u de batterijduur! Wilt u nog meer tips? Neem vandaag nog contact met ons op! Klik hier!

Geniet van uw vakantie!
LinkedIn
LinkedIn
Twitter
Twitter
Facebook
Facebook
Website
Website
Email
Email
Over De Telecompartner

De Telecompartner is uw partner voor alle zakelijke telecomdiensten.

Wij hebben expertise in alle telecomsegmenten: Vaste Telefonie, Mobiele Telefonie, Internetverbindingen, Hosted- en Glasvezeloplossingen.

De Telecompartner helpt u graag verder met telecomservices en diensten zoals verhuizingen, SIM wissels, zakelijke telefonie, storingen, factuurcontrole, de beste provider, zakelijk internet, selectie van telecomaanbiedingen, zakelijk mobiel, abonnementenbeheer en veiligheidsactiviteiten bij verlies of diefstal van uw tablets en smartphones.

Klik hier voor een vrijblijvend gesprek!
Volg al het nieuws via onze Facebookpagina >
Copyright © 2016 De Telecompartner, All rights reserved.

Ons email adres:
info@detelecompartner.com