Dit is de email nieuwsbrief van De Telecompartner.

Geachte lezer

De zomer is in aantocht. Het is prachtig weer. Met veel plezier zenden wij deze nieuwsbrief van De Telecompartner. Goed nieuws als je binnenkort op vakantie gaat!

Het is eindelijk zover!

Vanaf 15 juni veranderen de EU roamingtarieven. Verder in deze nieuwsbrief een aantal aantrekkelijke aanbiedingen die interessant voor je bedrijf kunnen zijn en wij stellen graag onze nieuwe collega Marco Tamboer voor.
Kunnen wij u verder helpen met uw telecommunicatie? Neem dan contact met ons op. Klik hier

Vanuit ons kantoor aan de Vlierwerf 3c (Borchwerf) te Roosendaal, helpen wij MKB en grootzakelijke bedrijven door heel Nederland met vaste telefonie, mobiele telefonie, internetverbindingen, hosted- en glasvezeloplossingen.

Met Vodafone One Net ben je beter bereikbaar op vast en mobiel! Nooit meer een telefoontje missen!

Een onderneming met ambitie wil altijd bereikbaar zijn. Als je een oproep mist, mis je misschien wel een mooie kans. Met One Net komt elk telefoontje aan bij de juiste medewerker, of dat nou op zijn of haar vaste of mobiele telefoon is. Je krijgt alle functies van een professionele telefooncentrale, zonder zo'n ouderwetse centrale in de meterkast.

Een investering vooraf is daarom niet meer nodig!
Meer informatie >
Maak kennis met onze nieuwe collega Pim

Maak kennis met onze nieuwe collega Marco Tamboer.

Service verlenen - aan al onze klanten - doen wij graag. Maar met wie spreekt je dan eigenlijk? Maak kennis met onze nieuwe collega Marco Tamboer.

"Mijn naam is Marco Tamboer. Ik ben getrouwd en vader van een dochter en een zoon. Getogen in Ridderkerk onder de rook van Rotterdam. Sinds 2000 ben ik werkzaam in de telecombranche en heb deze zien veranderen. Het is een boeiende markt die nog steeds in verandering is."
Maak kennis met Marco >

Bedrijven vaker slachtoffer van slamming!

Na een belletje ongewild vastzitten aan een telefoonabonnement bij een andere provider. Het overkomt steeds meer MKB'ers. Dit heet slamming. Wat kun je hieraan doen?

Krijg je telefonisch een aanbieding voor een goedkoper contract? Wees dan alert. Een keer ja zeggen is genoeg om vast te zitten aan een contract dat u helemaal niet wilt. Zonder dat je je handtekening hebt gezet.
Lees hier snel verder:...
Roam Like at Home is de term die gebruikt wordt om de nieuwe regels binnen de EU te omschrijven. De afgelopen jaren konden mobiele providers hoge kosten in rekening brengen voor data verbruik in het buitenland.

Vanaf 15 juni 2017 kan je in het buitenland bellen en internetten vanuit de standaard belbundel. Wil je weten of dit positieve of negatieve gevolgen heeft op de zakelijke mobiele abonnementen van jullie organisatie? Neem dan snel contact met ons op!
Meer weten? Vraag het ons! >
Telfort Zakelijk VastMobiel in 1

Flexibel bereikbaar op vast en mobiel is precies wat jij als ondernemer nodig hebt. Zoals zelf je bereikbaarheid regelen. Een betrouwbare en eenvoudige oplossing die je tijd en geld bespaart., zodat jij kunt doen wat je het liefste doet, ondernemen!
LET OP: KPN stopt met ISDN- en PSTN diensten per 1 september 2019!
KPN heeft aangekondigd bepaalde ISDN- en PSTN [analoog]- diensten per 1 september 2019 te beëindigen. Mogelijk maakt jullie bedrijf nog gebruik van deze diensten! Mocht dit het geval zijn, dan dien je de juiste maatregelen te treffen.

Het betreft de volgende diensten: ISDN 1/2 enkelvoudig, ISDN2 meervoudig en PSTN meervoudig. ISDN 15/20/30 wordt nog tot ten minste 1 januari 2021 ondersteund!
Neem snel contact op met een van onze medewerkers voor een passende oplossing! Op basis van een vrijblijvend gesprek geven wij je graag advies.
Neem snel contact op voor een passende oplossing. >
Unlimited Data en overal snel 4G Euro 20,66
LinkedIn
LinkedIn
Twitter
Twitter
Facebook
Facebook
Website
Website
Email
Email
Over De Telecompartner

De Telecompartner is uw partner voor alle zakelijke telecomdiensten.

Wij hebben expertise in alle telecomsegmenten: Vaste Telefonie, Mobiele Telefonie, Internetverbindingen, Hosted- en Glasvezeloplossingen.

De Telecompartner helpt u graag verder met telecomservices en diensten zoals verhuizingen, SIM wissels, zakelijke telefonie, storingen, factuurcontrole, de beste provider, zakelijk internet, selectie van telecomaanbiedingen, zakelijk mobiel, abonnementenbeheer en veiligheidsactiviteiten bij verlies of diefstal van uw tablets en smartphones.

Klik hier voor een vrijblijvend gesprek!
Volg al het nieuws via onze Facebookpagina >
Copyright © 2016 De Telecompartner, All rights reserved.

Ons email adres:
info@detelecompartner.com